TopVue Bi-weekly (6 lente)

1 500 Lek
100%
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. 6 - 7 jave zgjidh atributet...
Shto
700 Lek
1 500 Lek

Komente (4)

Ke pyetje?

Komente

Palola

Ju luten nese keni mundesi me ktheni nje pergjigje sa me shpejt spse jam e interesiar ti blej ju luten sepse nuk kam shum kohe.per te pritur.

Përgjigje

Ina B.

Pershendetje! Porosia kryhet online tek website jone www.lentekontakti.al ose mund te na telefononi tek numri jone i kontaktit +355 69 25 04 859. Ne dergojme porosi ne Kosove dhe transporti kushton 5 euro.

Komente

Paola

Mua me pelqen shum Po une gjendem ne kosove dhe si mund ti blej dhe sa kushtojne saktesishte.

Komente

Paola

Mua me pelqen shum Po une gjendem ne kosove dhe si mund ti blej dhe sa kushtojne saktesishte.

Komente

Paola

Mua me pelqen shum Po une gjendem ne kosove dhe si mund ti blej dhe sa kushtojne saktesishte.

Kthimi i parave mbrapsht i garantuar

Nëqoftëse lentet e kontaktit nuk i përmbushin pritshmëritë tuaja, ju mund ti ktheni ato deri në 60 ditë pas marrjes së porosisë përfshirë edhe 4 lente të pa përdorura për një kompesim të plotë.

Lente kontakti komode parametrat e të cilave përshtaten 99% me përdoruesin

Në fillim të 2011 ne prezantuam produktin e ri 2 javor lente kontakti TopVue. Ato janë shumë komode pasi kanë në përbërje të tyre një hidroxhel dhe lubrifikant shumë cilësor: sodium hyaluronate dhe agjentin e lagështirës PEG (polyethylengly¬col), të cilët sigurojnë lagështi dhe komoditet gjatë gjithë ditës. Sodium hyaluronate, ose acidi hyaluronic, është një substancë natyrale e trupit të njeriut. Ajo gjendet në nyje dhe pjesë të tjera të trupit madje edhe në gjendjen emocionale.

Dizenjim Perfekt


Lentet e kontaktit TopVue janë lente shumë të holla e të lehta në përdorim . Lentet kanë kontakt me syrin sa herë i hap dhe i mbyll qepallat. Nëqoftëse ato nuk janë të holla përdoruesi do e ndiejë prezencën e tyre dhe kjo do e bëj të ndihet në siklet .

Kualitet i lartë & Korrigjim stabël

Lentet e kontaktit TopVue kanë një korrigjim optik të arritur pasi ato ofrojnë të njëjtën fuqi dioptrike në të gjitha zonat optike. Falë kësaj, lentet ofrojnë kualitet të lartë vizioni në të gjitha kushtet, ju do ti vlerësoni këto lente sidomos në darkë kur ngisni makinën.

Teknologjia AQUAMAX

Teknologjia AQUAMAX përdor metodën e aplikimit të filterit UV në prodhimin e lenteve të kontaktit, një metodë që nuk ka një impakt negativ. Lentet e kontaktit TopVue kanë përdorim të lehtë dhe komod.

Instruksionet e përdorimit

Lentet e kontaktit TopVue janë dizenjuar për tu hequr gjatë natës. Në fund të ditës duhen hequr dhe vendosur në solucioni gjatë gjithë natës. Ato duhen ndërruar çdo 14 ditë nga përdorimi i parë.

Ato janë lente hidroxhel të krijuara nga materiali Etafilcon A. Ato përmbajnë 58% ujë dhe përshkueshmëria e oksigjenit është 26 Dk/t.

Të dhënat
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 28 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve 2: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Top