OPTI-FREE PureMoist solucion 2 x 300 ml

3 000 Lek 2 850 Lek
99% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 000 Lek 2 850 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 2 850 Lek

Nje solucion multi-funksional disifektues

OPTI-FREE PureMoist – nje solucion multi-funksional i pershtatshem per disifektim, pastrim ,ruajtjen e lageshtise dhe ruajtjen e lenteve te buta hidroxhel silikoni.

HydraGlyde Moisture Matrix

Aderon në sipërfaqe te lenteve te kontaktit dhe u jep atyre me një shtresë hidratuese e cila garanton vajosjen e lenteve nga momenti i futjes deri ne heqje (deri në 16 orë me lagështi).

Paketat

Cdo pakete PureMoist Solucion perfshin edhe kutite e lenteve te kontaktit. Solucioni mund te perdoret deri ne 6 muaj pas hapjes se pare.

Të dhënat - OPTI-FREE PureMoist solucion 2 x 300 ml

Prodhuesit: Alcon
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 2x300 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 6 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Jo
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone solucion 2 x 360 ml

Në stock
  • Përmban sodium hyaluronate
  • Ideale për ata kanë sy sensibël
  • 2x kuti mbajtëse për lentet të përfshira
Cmimi: 1 700 Lek

Komente

Ke pyetje?