Menyrat si mund te paguani

CASH

Ju mund të kryeni pagesën direkt kur merrni porosinë pranë VipOptic tek rruga Sulejman Delvina në Tiranë (afër sheshit Willson).

CASH - Paguaj Korrierit

Ju mund kryeni pagesen e porosise tuaj ne Cash direkt korrierit qe ju sjell porosine tuaj. Ne e konsiderojme si menyren me transparente & me komode per ju. Ju do te paguani vetem pasi te keni verifikuar porosine tuaj.

Transferte Bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqet llogaria bankare e regjistruar ne emer te Steplon shpk . C'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merrni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

Raiffeisen Bank
Ne ALL (lek) - AL 42 2021 2021 0000 0000 1112 8351
Ne EUR (euro)- AL 27 2021 2021 0000 0000 2112 8351

Çmimi, Transporti, Pagesa

Ju do të paguani vetëm çmimin e treguar në website në momentin e kryerjes së porosisë. Çmimi është final (bashkë me TVSH) dhe ju nuk do të keni asnjë kosto tjetër të fshehur. Kosto e transportit & e transaksionit varet nga alternativa të cilën ju do të zgjidhni, dhe ajo nuk do të ndryshojë nga ajo e cila Ju keni zgjedhur në momentin e blerjes (çdo gjë i bëhet e ditur klientit para se ai të konfirmojë porosinë e tij). Në çdo moment, nqs nuk jeni të kënaqur me produktin që keni blere, ju mund ta ktheni atë përsëri.

Stafi jonë është në dispozicion për tju asistuar në çdo hap të blerjes tuaj.

Paketimi është i përfshirë në çmim. Ofertat speciale dhe çmimet janë të vlefshme për aq kohë sa ato shfaqen në www.lentekontakti.al.

Komente

Ke pyetje?