Biotrue solucion 2 x 300 ml

2 500 Lek
99% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.6. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 500 Lek

Biotrue Solucion eshte dizenjuar per dizifektim,pas­trim,dhe ruajtje per te gjitha lentet e buta. Faktori i pH Biotrue Solucion eshte dizajni i ngjashem me lotet e njeriut. Biotrue Solucion fut denatyrimin e disa proteinave tek lotet qe ju ndihmojne ti mbani lentet e pastra e pa-mikrobe.

Të dhënat - Biotrue solucion 2 x 300 ml

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 2x300 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone solucion 2 x 360 ml

Në stock
  • Përmban sodium hyaluronate
  • Ideale për ata kanë sy sensibël
  • 2x kuti mbajtëse për lentet të përfshira
Cmimi: 1 700 Lek

Komente

Ke pyetje?