Termat e perdorimit

Ju falenderojme qe po vizitoni sitin tone. Ne jemi nje sit i specializuar vetem ne shitjen e lenteve te kontaktit edhe aksesoreve per to. Jemi pjese e nje cirkuiti qe eshte i pranishem ne 18 vende te Europes (Angli, Gjermani, France, Itali, Hollande, Ceki, Slloveni, Danimarke, Greqi etj).

Pse duhet te na zgjidhni ne?

  • Sepse jemi te specializuar “vetem” per lentet e kontaktit;
  • Sepse ne mund t’ju ofrojme markat me prestigjoze sot ne treg;
  • Sepse asnjeri nuk mund te ofroj cmimet qe ofrojme ne;
  • Sepse stafi jone eshte ne dispozicion cdo dite per ju;
  • Sepse nese ju nuk jeni te kenaqur me produktet tona mund ti ktheni ato, e ne do t'ju kthejme menjehere 100% pagesen ;
  • Sepse jemi pjese e nje cirkuiti ne tere Europen;

Çmimi, Transporti, Pagesa

Ju do të paguani vetëm çmimin e treguar në website në momentin e kryerjes së porosisë. Çmimi është final (bashkë me TVSH) dhe ju nuk do të keni asnjë kosto tjetër të fshehur. Kosto e transportit & e transaksionit varet nga alternativa të cilën ju do të zgjidhni, dhe ajo nuk do të ndryshojë nga ajo e cila Ju keni zgjedhur në momentin e blerjes (çdo gjë i bëhet e ditur klientit para se ai të konfirmojë porosinë e tij). Në çdo moment, nqs nuk jeni të kënaqur me produktin që keni blere, ju mund ta ktheni atë përsëri.

Stafi jonë është në dispozicion për tju asistuar në çdo hap të blerjes tuaj.

Paketimi është i përfshirë në çmim. Ofertat speciale dhe çmimet janë të vlefshme për aq kohë sa ato shfaqen në www.lentekontakti.al.

Te drejtat dhe detyrimet e paleve

Mbrojtja me ligje dhe detyrimet tona

Ne jemi nje subjekt i rregjistruar ne institucionin e QKR te Republikes se Shqiperise dhe gezojme te gjitha te drejtat e autorit në baze te ligjit Shqipetar per faqen dhe cfare eshte e publikuar aty. Gjithashtu ne paguajme te gjitha detyrimet tona ndaj shtetit dhe institucioneve te percaktuara me ligj ne Republiken e Shqiperise, keshtu qe serioziteti dhe profesionalizmi jone nuk limitohet vetem në faqen e internetit por edhe ne rregullat e bisnezeve ne Shqiperi.

E drejta e autorit

E gjithe permbajtja e faqes, dizenjot, teksti, grafika, udhezimet, komentet, perzgjedhjet dhe rregullat jane eskluzive per kompanine tone dhe mbrohen nga ligjet nderkombetare te se drejtes se autorit. Leja ju eshte dhene per te pare, per te bere kopje elektronike dhe te printoni nje pjese te kesaj faqeje webi per qellimin e vetem te perdorimit si nje burim per blerje. Çdo perdorim tjeter i materialeve në kete faqe webi, duke perfshire edhe riprodhimin per qellime te tjera si nga ato që permendem me lart, modifikimi, shperndarja ose ribotimi, pa lejen paraprake me shkrim të kompanise eshte i ndaluar rreptesisht dhe denohet me ligj.

Detyrimet

Me regjistrimin dhe me perdorimin e kesaj faqeje ju nenkuptoni qe jeni dakort me kushtet tona dhe jeni dakort me to ne momentin qe beni nje blerje. Ne gjithashtu jemi të detyruar te respektojme dhe ti permbahemi cdo premtimi dhe sherbimi qe publikojme në faqen tone.

Kushtet dhe tarifat e transportit

Pervec te drejtes se autorit dhe Kushtet e Garancise, ju pranoni edhe Kushtet dhe tarifat e Transportit, te cilat jane te publikuara ne faqen tone dhe ju jepen ne momentin qe konfirmoni blerjet. Ju keni mundesine qe ta zgjidhni vete kompanine qe do ju ofroje sherbimin e transportit dhe tarifat perkatese te seciles prej tyre.

Te drejtat tona

Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar produktet, ofertat, cmimet e produkteve, ndryshime keto per te cilat ju do keni mundesi te informoheni sa here te hyni ne faqen tone. Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar kompanite transportuese sa here qe mund te duket e nevojshme, gje per te cilen ju do keni mundesi te informoheni ne momentin qe do hyni ne faqe. Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar kushtet e perdorimit dhe garancite perkatese, ndryshime keto qe ju do mund ti shikoni sa here qe hyni ne faqe, nen komanden “Termat e perdorimit”

Politikat e konfidencialitetit

Percaktimi i kushteve te konfidencialitetit ka per qellim te siguroje klientet tane qe te gjitha te dhenat qe ne disponojme rreth tyre jane te fshehta dhe nuk mund te perdoren jashte kesaj faqeje. Ne e dime qe te dhenat tuaja jane te rendesishme dhe e vleresojme besimin tuaj. Marrim pergjegjesi te plote per perdorimin e tyre ne menyren me diskrete dhe etike te mundshme. Ky dokument pershkruan se si keto te dhena mund te perdoren si dhe pergjithesisht politikat tona te konfidencialitetit.

Kompania jone ndermerr ne menyre te vazhdueshme masa kontrolluese nepermjet programeve te specializuar per te garantuar sigurine e kesaj faqeje. Te gjitha te dhenat qe ne disponojme per ju jane teresisht te fshehta dhe jane te ndaluara per perdorim te jashtem. Asnjehere nuk do lejohet qe keto te dhena te dalin jashte kompanise tone dhe tu serviren personave te trete. Ne i perdorim te dhenat tuaja vetem per procesin e blerjes dhe dergeses se produktit. Nese ju regjistroheni ne faqen tone dhe beni nje blerje ju automatikisht pranoni te gjitha kushtet tona te garancise, transportit dhe produktit, dhe te dhenat tuaja do perdoren vetem per te realizuar permbushjen ne menyren me te mire te kerkeses tuaj per te blere produktin.