1 Day Acuvue Moist (30 lente)

Garancia e kthimit
attributesPrimary

1 pcs. e martë 16.7.

Cleaner
blank
Cmim për copë
3 200 Lek
3 200 Lek
1 Day Acuvue Moist (30 lente) - Daily contact lenses
Votat e klienteve: 294

Lente Kontakti 1 Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist janë lente kontakti ditore të krijuara nga Johnson & Johnson. Ato pasqyrojnë unicitetin e teknologjisë LACREON™ e cila fut një agjent me lagështi të pasur brenda lenteve. Falë kesaj teknologjie 1 Day Acuvue Moist i ofron syve tuaj një komoditet gjatë gjithë ditës. Lentet e kontakti t 1 Day Acuvue Moist ndihmojnë & sigurojnë komoditetin maksimal. Juve nuk ju nevojitet një solucion pastrues dhe sytë tuaj janë të mbrojtur nga rrezet UV-A dhe UV-B. Shenjat brenda dhe jashtë tek lentet ju ofrojnë një përdorim më të lehtë për vendosjen e tyre.

Një paketë ekonomike prej 90 lentesh është e disponueshme.

Rreth lenteve te kontaktit 1 Day Acuvue Moist
Të dhënat

Prodhuesit: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 33 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve 2: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


1 Day Acuvue Moist (30 lente)

1 Day Acuvue Moist (30 lente)

1 Day Acuvue Moist (30 lente)

3 200 Lek

Disponibël > 1000 copë