Acuvue 2 (6 lente)

2 950 Lek
98% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 21.10 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 950 Lek

Acuvue 2 - Lente kontakti

Acuvue 2 janë lente kontakti dy javore nga Johnson & Johnson të dizenjuara për përdorim ditor.
Lentet e kontaktit hidroxhel silikon Acuvue Advance dhe Acuvue Oasys i përkasin llojeve të reja të lenteve prodhuar nga Johnson & Johnson.

Komoditet maksimal

Me lentet e kontaktit Acuvue 2 ju do të keni një eksperiencë të mirë, komode dhe që nuk e keni pasur me produktin paraardhës ACUVUE. Lentet e kontaktit
Acuvue 2 janë lente që kanë një përshkueshmëri të lartë oksigjeni e cila ofron komoditet. Çdo kuti ka 6 lente.

Të dhënat - Acuvue 2 (6 lente)

Prodhuesit: Johnson and Johnson
BC: 8.70, 8.30
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 33 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Emri i Produktit: Acuvue 2
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Premium (6 lente)

Në stock
  • Ideale për sy sensibël
  • Rrehati gjithë ditën
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
Cmimi: 2 450 Lek

Komente

Ke pyetje?