TopVue Premium (6 lente)

2 450 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 22.5. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 450 Lek

TopVue Premium Lente Kontakti

TopVue Premium janë lente më të reja nga TopVue - Lentet e kontaktit 2-javore të përbëra nga materiali i gjeneratës së fundit hidroxhel silikoni, i cili është i përshtatur për komoditet gjatë kohës së përdorimit në çdo kohë dhe në të njëjtën kohë ajo eliminon dehidratimin , i cili mund të shkaktojë iritimin e syve.

Si të masësh distancën ndërmjet bebeve të syrit

Për të kryer matjet ju nevojitet një vizore dhe një pasqyrë

1 Vendoseni vizoren para hundës në mënyrë që 0 të jetë tek bebja e njërit prej syve.

2. Kur kryeni matjen qendroni para pasqyrës në mënyrë që të lexoni të dhënat.

3. Përsëriteni këtë proces të paktën një herë për saktësinë më të mirë

Përdorim i përditshëm

Lentet e kontaktit TopVue Premium janë të dizejnuara për përdorim të përditshëm me ndryshim çdo 14 ditë. Ato zëvendësohen çdo dy javë dhe kjo zvogëlon rrezikun e infeksioneve të syrit të shkaktuara nga akumulimi i depozitave të proteinave dhe lipideve. Lentet e kontaktit TopVue Premium kanë në përbërjen e tyre agjentin sodium hyaluronate, i cili nuk e lejon dehidratimin dhe ofron komoditet gjatë përdorimit.
Sodium hyaluronate është një nga substancat më të efektshme lubrifikuese dhe përparësia e saj është përputhshmëria absolute me mjedisin fiziologjik të syrit – kështu ju ndiheni komod dhe nuk ka komplikime negative. Sodium hyaluronate është një substancë që gjendet në trupin e njeriut në disa lëngje trupore.

Hidratim gjatë gjithë ditës

Materiali inovativ nga përbëhen lentet e kontaktit TopVue Premium përmban një sasi të madhe uji. Përmbajtja e konsiderueshme e ujit, së bashku me agjentin sodium formojnë një sistem të përsosur hidratimi, e cila u ofron lenteve lagështinë e nevojshme gjatë gjithë ditës dhe komoditet maksimal. Sasia e lartë e ujit, eliminon krijimin e depozitave mbi sipërfaqen e lenteve dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetit të syve tuaj.

Për sy të shëndetshëm

Teknologjia e Avancuar që përdoret te lentet hidroxhel silikoni TopVue Air multifokale siguron përshkueshmëri të lartë të oksigjenit . Transporti i oksigjenit atmosferik në korne kalon përmes kanaleve mikroskopike. Aftësia për të transportuar oksigjen (transmetueshmëria) në TopVue Air Multifocal 104 ND / t.
Një faktor i rëndësishëm për përdorimin e shëndetshëm të lenteve të kontaktit është edhe përmbajtja e ujit. TopVue Air multifokale kanë 45% ujë në përbërjen e saj. Falë kësaj përqindjeje sytë hidratohen gjatë gjithë ditës. Sasia e ujit tek TopVue Air multifokale gjithashtu redukton akumulimin e depozitave në sipërfaqe të lentes, duke eliminuar rrezikun e infeksionit bakterial.


Të dhënat - TopVue Premium (6 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 104 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 45%
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
Materiali i Lenteve: Innofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: TopVue Premium
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?