Piket bonus

Duke promovuar dyqanin tone online ju do te perfitoni pike bonus. Pasi te kryeni me sukses blerjen tuaj te pare ju do te pajiseni me nje kod. Shperndajani kodin tuaj miqve dhe menjehere ata do te kene nje zbritje prej 3% per blerjen e tyre. Njekohsisht, sapo nje mik i juaj te kete bere nje blerje online duke perdorur kodin tuaj, edhe ju do te kreditoheni me 3% te shumes. Pra duke perdorur kodin qe keni marre, ju & miqte tuaj do te perfitojne secili nga 3%.

Shembull


Malvina regjistrohet tek www.lentekontakti.al dhe kryen blerjen e saj te pare. Pasi blerja e saj e pare mbyllet me sukses, ajo merr nje kod psh 044fjrlu.

Malvina ja dergon me email kodin e saj miqve te saj Arjanit & Veres. Arjani perdor kodin e Malvines, dhe kur kryen blerjen e tij prej 1000 leke ai perfiton 3% zbritje (pra paguan 970 leke). Edhe Vera pas disa ditesh vendos te blej online lentet e saj te kontaktit dhe kujtohet per kodin qe i ka derguar Malvina. Duke vendosur kodin, Vera nuk paguan 1000 leke por 970 leke.

Malvina kur hyn serish ne llogarine e saj tek www.lentekontakti.al shikon qe ajo ka kredi prej 60 lekesh (30leke + 30 leke) sepse ka perfituar nga blerjet e Arjanit & Veres.

Ne blerjen e rradhes Malvina do te shfrytezoj kreditin e saj, pra nqs porosia vlen 1000 leke, ajo do te paguaj 940 leke.

Shenim

Mund te shperndani kodin tuaj ne nje numer pa limit miqsh. Kodi eshte i vlefshem vetem per klientet e rinj.