OPTI-FREE Express solucion 2 x 355 ml

2 500 Lek
98% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 27.3. zgjidh atributet...
2 500 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek
KOSOVE nga 650 Lek

Opti-Free Express Solucion i Lenteve te Kontaktit

OPTI-FREE Express „NO RUB“ me nje kuti lentesh eshte nje solucion universal shume eficent i prodhuar nga kompania ALCON . Nje nga ingredientet aktive , Poloxamine, i ofron siperfaqjes se lenteve lageshtine e duhur per nje komoditet maksimal .Ajo ndihmon ne mbajtjen e lenteve te lageshta mbi 24 ore .

OPTI-FREE Express eshte e pershtatshme per disifektim ,pastrim ,mbajtjen e lagesht te lenteve dhe ruajtjen e te gjitha llojeve te lenteve .

„NO RUB“ nenkupton qe lentet nuk kane nevoje te fshihen me gishtin e madhe ose te indeksit pas heqjes . Megjithate eksperienca tregon se fshirja permison efikasitetin e solucionit dhe jep efekt dhe tek lentet e kontaktit . Si rezultat ,edhe pse OPTI-FREE Express Solucion eshte quajtur "no rub“, ne rekomandojme qe ju ti fshini mes gishtave lentet e kontaktit per largimin e depositave te proteinave perpara se ti vendoni ne kuti .

OPTI-FREE Express Solucion i lenteve te kontaktit mund te perdoret deri ne 6 muaj nga hapja e pare . OPTI-FREE Express ofron mbrojtje efikase kunder bakterieve.

Të dhënat - OPTI-FREE Express solucion 2 x 355 ml

Prodhuesit: Alcon
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 2x355 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 6 muaj
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Gelone solucion 2 x 360 ml

Në stock
    Solucioni Gelone eshte i përshtatshëm për sytë e ndjeshme dhe ata të prekur nga alergjitë dhe irritimet.
Cmimi: 1 700 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?