0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

SofLens Multi-Focal (6 lente)

7 500 Lek
100% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: zgjidh atributet... zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
7 500 Lek
7 500 Lek
Transport FALAS për këtë produkt

Lente Kontakti SofLens Multi-Focal

SofLens Multi-Focal janë lente kontakti mujore të dizenjuara për përdorim të përditshëm.

SofLens Multi-Focal janë dizenjuar për të korrigjuar atë që quhet MIOPI, e cila është një emër mjekësor që lidh shikimin me moshën. Nëqoftëse ti kalon të 40-tat atëherë vë re që shikimi yt fillon të zbehet, dhe ju e keni më të vështirë të fokusoheni në objekte, si në ato afër dhe në ato larg.

Vizion i qartë & Përdorim i lehtë

Soflens Multi-Focal ju mundëson vizion të qartë në të gjitha distancat pa u fokusuar. Lentet janë teknologjikisht të zhvilluara mirë dhe të perbëra nga materiale me kualitete të larta të cilat sjellin komoditet maksimal për sytë tuaj.

Lentet e kontaktit SofLens Multi-Focal mund të përdoren gjatë gjithë ditës por jo gjatë natës. Ato duhet të hiqen në fund të ditës të pastrohen dhe të vendosen në kutinë me solucion. Fuqia dipotrike e SofLens Multi-Focal ndihmon përdoruesit e lenteve për korrigjimin e miopisë.

LA (LOË ADD) – shtim i fuqive të ulta dioptrike: fillon nga +0.75 deri +1.50

HA (HIGHT ADD) – shtim i fuqive të larta dioptrike: fillon nga +1.75 deri +2.50

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.80 8.50
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 24 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 38%
Dioptri: nga -7.00 tek +6.00
Add power: High (+2.50) Low (+1.50)
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Polymacon
Emri i Produktit: SofLens Multi-Focal
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air Multifocal (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit prej silikon hidroxheli TopVue Air Multifocal karakterizohen nga përshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 6 100 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Top