Gelone solucion 3 x 360 ml

2 400 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 18.10. Stock day info: Today 18. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. tetor zgjidh atributet...
2 400 Lek

Solucioni ekselent Gelone

Formula e Gelone-it eshte unike per shkak te permbajtes sodium hyaluronate (ose kripen sodium te hyaluronic acid). Kjo substance eshte natyrale per trupin e njeriut . Ajo mund te gjendet ne nyjet e likuidit, gjendjen emocionale dhe lekuren.

Formula e Gelone-it eshte shume komode per syte tuaj dhe fale lubrifikuesit ekselent eshte konsideruar si nje nga me te miret nga perdoruesit e lenteve.

Karakteristika biologjike të Acidit Hyaluronic

~mund të mbajë rreth 1,000 herë peshën e saj në ujë, gje qe e bën atë një agjent lageshtie të veçantë
~efekti anti-inflamator
~efekt antibakterial
~rrit shërimin e lëkurës dhe zvogëlon pamjen e plogët (e përdorur në kirurgji plastike)

I pershtatshem

Solucioni Gelone eshte i pershtatshem per te gjitha llojet e lenteve te buta perfshire edhe lentet hidroxhel silikon dhe lentet me ngjyre.

Kutite e lenteve antibakteriale

Kutite antibakteriale janë të pajisur me një trajtim të veçantë kur jonet aplikohen ne materialin e mureve të brendshme të kutise, e cila e bën me të qëndrueshme.

Paketat

Solucioni eshte i disponueshem ne paketa 100 ml dhe 360 ml. Gelone 100 ml permban kuti antibakteriale per lentet e kontaktit.

Të dhënat
Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 3x360 ml
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po

Komente

Ke pyetje?