Lente kontakti Javore

Lentet e kontaktit javore janë të rekomanduara për 14 ditë. Zgjidhje e përkryer për ata që përdorin rregullisht lentet e kontaktit dhe dëshirojnë çdo 2 javë lente të reja. Pasi hiqen rekomandohet pastrimi me solucionin përkatës dhe vendosja në kontenitorin e tyre.

Dy Javore
Në stock
4 700 Lek
Dy Javore
Në stock
2 950 Lek
Dy Javore
Në stock
2 600 Lek
Dy Javore
Në stock
3 400 Lek
Dy Javore
Në stock
6 900 Lek
Dy Javore
Në stock
4 800 Lek
Dy Javore
Në stock
2 450 Lek
Dy Javore
Në stock
1 500 Lek
Dy Javore
Në stock
5 000 Lek
4 300 Lek