Garancia e kthimit

Dërgesa nuk është ajo që prisnit?

Nëqoftëse dërgesa jonë nuk është ajo që Ju keni porositur ktheheni atë menjëherë, pa asnjë kosto për Ju . Dorëzojani sërish korrierit dhe mos paguani asgjë. Kontaktoni stafin tonë menjëherë dhe ne do të marrim përsipër të gjitha kostot e transportit.

Dëshironi parametra të tjerë?

Nëqoftëse parametrat e lenteve kanë ndryshuar dhe ju keni marrë të vjetrat, mos u trembni. Një shkëmbim mund të bëhet për ju deri në një muaj pas datës origjinale të blerjes, me të gjitha faturat origjinale që tregojnë se ku është blerë produkti.

Garancia e shkëmbimit është e vlefshme për:

  • Lentet gjëndje në stock (kujdes për lentet me porosi nuk mund të bejmë shkëmbim);
  • Kuti lentesh të pahapura dhe të padëmtuara (amballazhimi i produktit duhet të jetë original, i rregullt dhe pulla e sigurisë në paketim duhet të jetë e padëmtuar) ;
  • Lentet e blera tek www.lentekontakti.al (dispononi faturën e blerjes) ;

Si funksionon këmbimi?

Dërgo kutinë e pahapur dhe padëmtuar me postë tek adresa jonë e kthimit sëbashku me një provë të blerjes tek www.lentekontakti.al dhe një kërkesë për shkëmbim bashkë me parametrat e rinj :)
Ne garantojmë dërgim falas për të gjitha produktet e kthyera mbrapsht tek adresa jonë.

Ligji nr. 9902 datë 17.04.2008 “Për Mbrojtjen e Konsumatorit”

Nëse gjatë blerjes tek ne, produkti nuk është brënda pritëshmerisë tuaj dhe dëshironi KTHIMIN e lekëve, lajmërimi për kthimin e produktit duhet të bëhet brenda 48 orëve, nga momenti që ju keni marrë porosinë në dorëzim nga korrieri ynë. Produktet që ktheni, duhet të jenë në kutinë origjinale; me paketimin dhe ambalazhimin e tyre; të mos jenë përdorur apo dëmtuar dhe tё shoqërohen me të gjithë aksesorët, fletët udhëzuese të përdorimit, bashkë me faturën e blerjes.

KINI KUJDES!

Për produktet kozmetike dhe kujdesit personal sic janë lentet e kontaktit NUK mund të aplikohet procedura e kthimit, VETËM në rastet kur produkti i është proceduar gabimisht nga ana e kompanisë.

Sa kushton kthimi pas i pakos?

Ju do të paguani vetëm tarifën postare për kthimin e lenteve që dëshironi të ktheni.
Ne do ju dërgojmë lentet e zëvendësuara me parametrat e reja në adresën tuaj FALAS.
Kjo domethënë që ju nuk paguani asgjë për ne.

Për çdo paqartësi dhe ankesë mund të kontaktoni me stafin tonë në një nga mënyrat e mëposhtme.

Nr. Tel: +355 692504859
E-mail: info@lentekontakti.al
Website: lentekontakti.al
Rruga: Sulejman Delvina 11 (përballe St. Dinamo)
Tiranë
Albania


30-day-guarantee.png