OPTI-FREE PureMoist solucion 300 ml

1 500 Lek
99% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 500 Lek

New OPTI-FREE PureMoist Solucion 300 ml eshte nje solucion multi-funksional i prodhuar nga Alcon ,i cili disifekton , pastron, ruan lageshtine dhe ruan lentet e buta hidroxhel silikoni.

Solucioni permban HydraGlyde Moisture Matrix. Ajo ofron lageshti deri ne 16 ore ne lente , e cila siguron komoditet gjate perdorimit . Formula efikase OPTI-FREE PureMoist Solucion largon lipited , proteinat dhe bakteriet .

Nje pakete e OPTI-FREE PureMoist Solucion perfshine edhe kutite e lenteve te kontaktit. Solucioni mund te perdoret deri ne 6 muaj nga hapja e pare.

Të dhënat - OPTI-FREE PureMoist solucion 300 ml

Prodhuesit: Alcon
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 300 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 6 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Jo
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone solucion 360 ml

Në stock
  • Përmban sodium hyaluronate
  • Ideale për ata kanë sy sensibël
  • Kuti mbajtëse për lentet e përfshirë
Cmimi: 900 Lek

Komente

Ke pyetje?