Gelone solucion 2 x 360 ml

1 700 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 700 Lek

Gelone Solucion

Delikat dhe Komode

Formula e Gelone-it eshte unike per shkak te permbajtes sodium hyaluronate (ose kripen sodium te hyaluronic acid). Kjo substance eshte natyrale per trupin e njeriut . Ajo mund te gjendet ne nyjet e likuidit, gjendjen emocionale dhe lekuren.

Formula e Gelone-it eshte shume komode per syte tuaj dhe fale lubrifikuesit ekselent eshte konsideruar si nje nga me te miret nga perdoruesit e lenteve.

Karakteristika biologjike të Acidit Hyaluronic

~mund të mbajë rreth 1,000 herë peshën e saj në ujë, gje qe e bën atë një agjent lageshtie të veçantë
~efekti anti-inflamator
~efekt antibakterial
~rrit shërimin e lëkurës dhe zvogëlon pamjen e plogët (e përdorur në kirurgji plastike)

I pershtatshem

Solucioni Gelone eshte i pershtatshem per te gjitha llojet e lenteve te buta perfshire edhe lentet hidroxhel silikon dhe lentet me ngjyre.

Kutite e lenteve antibakteriale

Kutite antibakteriale janë të pajisur me një trajtim të veçantë kur jonet aplikohen ne materialin e mureve të brendshme të kutise, e cila e bën me të qëndrueshme.

Paketat

Solucioni eshte i disponueshem ne paketa 100 ml dhe 360 ml. Gelone 100 ml permban kuti antibakteriale per lentet e kontaktit.

Të dhënat - Gelone solucion 2 x 360 ml

Prodhuesit: Esoform
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 2x360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?