Gelone Eye Drops 10 ml

300 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 18.10. Stock day info: Today 18. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. tetor zgjidh atributet...
300 Lek

Gelone Eye Drops 10 ml

Gelone Eye Drops 10 ml ofron komoditet gjatë gjithë ditës. Gelone Eye Drops zëvendëson lotët natyral dhe prodhon për sytë tuaj një shtresë artificiale mbrojtëse që mbron sytë tuaj nga disa faktorë si smogu, i nxehti, era, ajri i kondicionuar ose puna në kompjuter.

Shtresë e hollë mbrojtëse

Gelone Eye Drops krijon një shtresë (ashtu si lotët natyral) mbrojtëse për sytë e thatë dhe ndihmon të largojë papastërtitë.

Efikas për të luftuar sindromën e syve të thatë

Sindroma e syve të thatë është komplikacioni që hasin më së shumti përdoruesit e lenteve. Ajo shkaktohet për arsye të ndryshme, por më shumë probabilitet nga mungesa e lotëve natyral. Gelone Eye Drops ofron ndihmë të shpejtë dhe efikase.

Gelone Eye Drops përdoret deri në 30 dite nga hapja e parë .

Të dhënat
Prodhuesit: Stericon Pharma
Afati i përdorimit: 1 muaj
Sasia : 10 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Ruajtës: Po
A mund të përdoret me lentet e kontaktit: Po

Komente (2)

Ke pyetje?

Blerina

Dua ti porosis keto lente 300 leke jam nga Kosova, Ferizaj

Përgjigje

Ina B.

Pershendetje! Porosia kryhet online tek website jone www.lentekontakti.al dhe transporti per ne kosove kushton 5 euro.Per me shume info na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355692504859. Faleminderit

Kristi

Me beri shume efekt ky solucioni. Flm

Përgjigje

Ina B.

Shum faleminderit qe zgjodhet produktet tona.