0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lente)

4 800 Lek
96% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 34.30 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
700 Lek
4 800 Lek
4 800 Lek

Lente Kontakti Acuvue Oasys për Astigmatizëm

Acuvue Oasys për Astigmatizëm janë lente kontakti torike prodhuar nga Johnson & Johnson.

Acuvue Oasys për Astigmatizëm kanë një përshkueshmëri të lartë të oksigjenit dhe i mbajnë sytë tuaj stabël. Njësoj si versioni i tyre sferik Acuvue Oasys, versioni Acuvue Oasys për Astigmatizëm është i përbërë nga një material i depërtueshëm SENOFILCON - B, dhe ka 38% ujë.

Mbrojtja nga rrezet UV-A dhe UV-B

Lentet e kontaktit Acuvue Oasys, ju ofrojnë juve një mbrojtje të lartë nga rrezet UV-A dhe UV-B. Kur shikimi juaj është i mbrojtur nuk ju ngelet gjë tjetër veçse të shijoni pamjen.

Mbi të gjitha, këto lente janë krijuar me teknologjinë HYDRACLEAR e cila i mban të lagështa lentet duke ju ofruar juve komoditet.

Të dhënat

Prodhuesit: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.60
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 129 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Përmbajtja e ujit: 38%
Emri i Produktit: Acuvue Oasys for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Senofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?
Top