Solucion Biotrue 360 ml

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 8.50 €uro

attributesPrimary

e martë 16.7.

blank
Cmim për copë
1 200 Lek
1 200 Lek
Solucion Biotrue 360 ml  - Cleaning solution
Votat e klienteve: 161

Gjithashtu ofrojmë një paketë të madhe Biotrue solution me çmim të arsyeshëm.

Solucioni BioTrue

Solucioni Biotrue është projektuar për të dezinfektuar, pastruar dhe ruajtur të gjitha lentet e kontaktit të buta. Faktori pH i solucionit BioTrue është projektuar për të qenë i ngjashëm me lotët e njeriut. Solucioni BioTrue pengon denatyrimin e disa proteinave specifike të lotit dhe ndihmon lentet të jenë të pastra.

Ka fituar vendin e tij ndërmjet solucioneve më të mira 

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 16 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj

Gelone solucion 360 ml

Gelone solucion 360 ml

Solucioni Gelone pastron dhe hidraton lentet tuaja. Solucioni është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lenteve të buta.

Ju kurseni: 300 Lek
Cmimi: 900 Lek
Shko tek produkti

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Solucion Biotrue 360 ml

Solucion Biotrue 360 ml

Solucion Biotrue 360 ml

1 200 Lek

Disponibël > 1000 copë