ReNu MultiPlus solucion 120 ml

600 Lek 500 Lek
79%
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 26.10. zgjidh atributet...
600 Lek 500 Lek

Komente

Ke pyetje?

ReNu MultiPlus Solucion i Lenteve te Kontaktit

ReNu MultiPlus No Rub eshte nje solucion multi-funksional qe ka shume funksione te rendsishme sic jane largimi i depositave te proteinave, shplarja dhe disifektimi i lenteve te kontaktit.

ReNu MultiPlus solucion eshte i pershtashem per te gjitha lentet e buta. Megjithate ReNu MultiPlus eshte cilesuar si: NO RUB. Ne rekomandojme qe ju ti fshini lentet me gishtin e madh ose tregues perpara se ti vendosni ne solucion, keshtu lentja e kontakti eshte me efektive.

ReNu MultiPlus solucion permban substanca hidrante te cilat kane si funksion largimin e depozitave te proteinave nga siperfaqja e lenteve.

Të dhënat
Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 120 ml
Skadenca: 16 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj