Air Optix for Astigmatism (3 lente)

4 200 Lek
94% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 21.10. Stock day info: Today 21. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. tetor zgjidh atributet...
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
4 200 Lek
Paketë në OFERTE

Air Optix per Astigmatizem Lente Kontakti

Air Optix per Astigmatizem jane lente mujore me hidroxhel silikoni qe korigjojne astigmatizmin.

Pershkrueshmeri e larte oksigjeni

Materiali i hidroxhelit te silikonit - Lotraflicon B - garanton pėrshkrueshmeri të lartë oksigjeni , që bën lentet e kontakti të shëndetshme dhe komode. Air Optix për astigmatizëm lente kontakti kanë një ngjyrë të lehte blu për perdorim me te lehtë. Ngjyra nuk do të zvogëlojë cilësinë e vizionit.

Sipas prodhuesit, orari maksimal i perdorimit është 6 ditë dhe netë. Ju lutem, konsultohuni me mjekun tuaj pasi kjo nuk është e përshtatshme për të gjithë.

Rreth Lenteve te Kontaktit Air Optix per Astigmatizmen
Të dhënat
Prodhuesit: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Paketimi : 3 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism kanë pëshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 2 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?