TopVue Lente kontakti

TopVue është nga markat më të njohura të PegaVision. Gama e lenteve të kontaktit TopVue njihen si lentet e kontaktit nga më komodet dhe të përshtatshmet për këdo. Qëllimi i kësaj linje është pikërisht komoditeti në jetën e përditshme & përshtatshmëria për cilindo përdor lente kontakti.

Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
3 000 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
6 300 Lek
5 950 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
2 100 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
9 450 Lek
6 800 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
3 150 Lek
2 500 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
2 500 Lek
2 100 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
3 000 Lek
2 250 Lek
Dy Javore
Në stock
Dy Javore
Në stock
2 450 Lek
Dy Javore
Në stock
Dy Javore
Në stock
1 500 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
550 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
100 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
3 000 Lek
2 700 Lek
Top