TopVue Premium for Astigmatism (6 lente)

4 700 Lek
100%
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 1.6.
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
4 700 Lek

Komente

Ke pyetje?
Të dhënat
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 104 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 45%
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Innofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: TopVue Premium for Astigmatism
Përmban Sodium hyaluronate: Po
VO-Skla-Prumer
Top