TopVue Premium for Astigmatism (3 Lente)

2 600 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 600 Lek

Të dhënat - TopVue Premium for Astigmatism (3 Lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 3 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 104 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 45%
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Innofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: TopVue Premium for Astigmatism
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?