TopVue Plus (6 lente) + Solucion Gelone 360 ml

2 950 Lek
100% rekomandon
Në stock
TopVue Plus (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 27.3. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 2 250 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 27.3. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
3 150 Lek 2 950 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek
KOSOVE nga 650 Lek

Super saver package – Lenses + solution

Save money with our saver package of lenses and solution!

Të dhënat - TopVue Plus (6 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.30
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 27 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Dioptri: nga -15.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Emri i Produktit: TopVue Plus
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?