TopVue Plus (6 lente)

3 000 Lek 2 250 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e premte 19.4. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 000 Lek 2 250 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 2 250 Lek

Paketë në OFERTE

TopVue Plus contact lenses

TopVue Plus janë Lente Kontakti mujore të përbëra nga material hidroxheli Methafilcon A, me përqindje të lartë uji dhe filtër UV.

Përdorim i përditshëm

Lentet e Kontaktit TopVue Plus janë lente për përdorim të përditshëm, me një periudhë kohore ndrrimi prej 30 ditësh. Janë lente që duhet të hiqen gjatë natës dhe të vendosen në kutinë mbajtëse të mbushur me solucion dezinfektues.

Teknologjia Radial Edge

Lentet e Kontaktit TopVue Plus janë të prodhuara për të siguar rehati maksimale e cila sigurohet falë teknologjisë unike Radial Edge.

Filtër UV

Dizajni i saktë i Lenteve të Kontaktit TopVue Plus ofron sasinë e mjaftueshme të lagështisë për lëvizjen e syrit tuaj. Dizajni së bashku me përqindjen e lartë të përmbajtjes së ujit (55%) siguron rihidratimin e lenteve, e cila rrit rehatinë dhe ndikon pozitivisht në shëndetin e syrit.

Të dhënat - TopVue Plus (6 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.30
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 27 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Dioptri: nga -15.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Emri i Produktit: TopVue Plus
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?