0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

TopVue Monthly (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

2 750 Lek
100% rekomandon
Në stock

Cmimi per Kosove & Maqedoni 19.70 €uro.

TopVue Monthly (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
3 000 Lek 2 750 Lek
3 000 Lek 2 750 Lek Zbritje -8%

Të dhënat

Prodhuesit: TopVue Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 38%
Dioptri: nga -12.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Polymacon
Emri i Produktit: TopVue Monthly
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po
Filtër UV: Po

Komente

Ke pyetje?
Top