TopVue Daily (2x30 lente)

4 200 Lek 4 050 Lek
100% rekomandon
Në stock
TopVue Daily (30 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e premte 19.4. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 2 100 Lek
TopVue Daily (30 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e premte 19.4. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 2 100 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 200 Lek 4 050 Lek

Kthimi i parave mbrapsht i garantuar

Nëqoftëse lentet e kontaktit nuk i arrijnë pritshmëritë tuaja, ju mund ti ktheni ato deri në 60 ditë nga data e shpërndarjes së bashku me 2×26 copë të papërdorura për një kompesim të plotë.

Lente kontakti komode për një çmim shumë të mirë

Në fillim të 2011 ne prezantuam produktin e ri Lente Kontakti TopVue nga TopVue. Lente shume komode, të mbushura me hidroxhel, me një shtesë lubrifikanti shumë cilësor sodium-hyaluronate dhe agjentin e lagështirës PEG (polyethylengly&col), i cili siguron lagështi dhe komoditet gjatë gjithë ditës. Sodium hyaluronate, ose acidin hyaluronic, është një substancë natyrale e trupit të njeriut.
Parametrat e TopVue pershtaten 99% me perdoruesin.

Dizenjim Perfekt


Ato janë shumë të holla dhe kjo i bën mjaft të lehta në përdorim.

Kualitet i lartë për korrigjim stabël

Lentet e kontaktit TopVue kanë një korrigjim optik të arritur nga një fuqi dioptrike e njëjtë në të gjithë zonën optike. Fale kësaj, lentet ofrojnë kualitet të lartë vizioni në të gjitha kushtet, ju do ti vlerësoni këto lente sidomos në darkë kur ngisni makinën.

Filtër UV

Lentet e kontaktit TopVue janë gjithmonë më të mira nëqoftëse përmbajnë filtër UV, por kjo nuk është 100% pasi lentja mbulon vetëm një pjesë të syrit tuaj,dhe pjesa tjetër mbetet e ekspozuar nga rrezet UV. Si rezultat është e nevojshme përdorimi i syzeve të diellit.

AQUAMAX Teknologji

Teknologjia AQUAMAX

Teknologjia AQUAMAX përdor metodën e aplikimit të filterit UV në prodhimin e lenteve të kontaktit, një metodë që nuk ka asnjë impakt negativ. Lentet e kontaktit TopVue kanë kualitete të mira për aplikimin e tyre dhe ofrojnë komoditete.

Instruksionet e përdorimit

Lentet e kontaktit TopVue janë dizenjuar për t´u hequr gjatë natës. Në fund të ditës është e nevojshme të hiqen e të mbahen në kutitë e lenteve të kontaktit të mbushura me solucionin përkatës.

Lentet hidroxhel janë krijuar nga materiali i Etafilcon A. Ato përmbajnë 58% ujë dhe përshkueshmëria e oksigjeni është 26 Dk/t.

Të dhënat - TopVue Daily (30 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Emri i Produktit: TopVue Daily
Filtër UV: Po
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?