TopVue Daily (10 lente)

900 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Lente kontakti komode për një çmim shumë të mirë

Në fillim të 2011 ne prezantuam produktin e ri Lente Kontakti TopVue nga TopVue. Lente shume komode, të mbushura me hidroxhel, me një shtesë lubrifikanti shumë cilësor sodium-hyaluronate dhe agjentin e lagështirës PEG (polyethylengly­col), i cili siguron lagështi dhe komoditet gjatë gjithë ditës. Sodium hyaluronate, ose acidin hyaluronic, është një substancë natyrale e trupit të njeriut.
Parametrat e TopVue pershtaten 99% me perdoruesin.

Dizenjim Perfekt


Ato janë shumë të holla dhe kjo i bën mjaft të lehta në përdorim.

Kualitet i lartë për korrigjim stabël

Lentet e kontaktit TopVue kanë një korrigjim optik të arritur nga një fuqi dioptrike e njëjtë në të gjithë zonën optike. Fale kësaj, lentet ofrojnë kualitet të lartë vizioni në të gjitha kushtet, ju do ti vlerësoni këto lente sidomos në darkë kur ngisni makinën.

Teknologji a AQUAMAX

Teknologji a AQUAMAX përdor metodën e aplikimit të filterit UV në prodhimin e lenteve të kontaktit, një metodë që nuk ka një impakt negativ. Lentet e kontaktit ** TopVue** ofrojne komoditet maksimal .

Instruksionet e përdorimit

Lentet e kontaktit TopVue janë dizenjuar për tu hequr gjatë natës. Në fund të ditës duhen hequr dhe vendosur në solucion gjatë gjithë natës. Ato duhen ndërruar cdo ditë.

Lentet hidroxhel janë krijuar nga materiali i Etafilcon A. Ato përmbajnë 58% ujë dhe përshkueshmëria e oksigjenit është 26 Dk/t.

Të dhënat - TopVue Daily (10 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 10 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Emri i Produktit: TopVue Daily
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?