TopVue Daily (1 lente)

100 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Të dhënat - TopVue Daily (1 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 1 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Emri i Produktit: TopVue Daily
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?