0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

TopVue Color - True Sapphire - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

2 400 Lek 1 200 Lek
100% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e mërkurë 26.1. Stock day info: Today 26. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. janar zgjidh atributet...
  Shto
  900 Lek
  2 400 Lek 1 200 Lek
  TopVue Color - True Sapphire - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

  Të dhënat

  Lente me ngjyrë: Blu
  Prodhuesit: TopVue
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Paketimi : 2 lente
  Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 28 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 55%
  Dioptri: nga -8.00 tek -1.00
  Materiali i Lenteve: Methafilcon A
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Emri i Produktit: TopVue Color
  Filtër UV: Po

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?
  Top