TopVue Color - Grey - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

2 400 Lek
100%
Në stock
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

1 pcs. e enjte 17.10.

Cleaner
blank
Shto
900 Lek
2 400 Lek
Të dhënat
Lente me ngjyrë: Gri
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 2 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Dioptri: nga -8.00 tek -1.00
Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filter: Lenses Product name: TopVue Color
Filtër UV: Po

Komente

Ke pyetje?
Top