TopVue Color - Grey - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 400 Lek
100%
Në stock
VO-Skla-Barva
  Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 1.6.
  Shto
  900 Lek
  2 400 Lek

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?
  TopVue Color - Grey - Lente me Ngjyre (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Gri
  Prodhuesit: TopVue
  BC: 8.50
  DIA: 14.20
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 28 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Skadenca: 48 muaj dhe më shumë
  Përmbajtja e ujit: 55%
  Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Emri i Produktit: TopVue Color
  Filtër UV: Po
  VO-Skla-Prumer
  Top