0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

TopVue Color - Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 400 Lek 1 200 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 24.5. Stock day info: Today 24. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 24. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
2 400 Lek 1 200 Lek
2 400 Lek 1 200 Lek Zbritje -50%
TopVue Color - Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Jeshile
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 2 lente
Dioptri: 0.00
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 28 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Emri i Produktit: TopVue Color
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?
Top