0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

TopVue Color daily - Soft Grey - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

2 200 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
2 200 Lek
2 200 Lek
TopVue Color daily - Soft Grey - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Gri
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 10 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 43%
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Polyhema
Emri i Produktit: TopVue Color
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?
Top