TopVue Color daily - Sapphire Blue - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

2 200 Lek
100%
Në stock
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

1 pcs. e enjte 17.10.

Cleaner
blank
2 200 Lek
Të dhënat
Lente me ngjyrë: Blu
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 10 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 43%
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve 2: Polyhema
Filter: Lenses Product name: TopVue Color
Filtër UV: Po

Komente

Ke pyetje?
Top