0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

TopVue Color daily - Brown - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

2 200 Lek
100% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e mërkurë 26.1. Stock day info: Today 26. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. janar zgjidh atributet...
  2 200 Lek
  TopVue Color daily - Brown - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

  Të dhënat

  Lente me ngjyrë: Kafe
  Prodhuesit: TopVue
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Paketimi : 10 lente
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
  Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
  Përmbajtja e ujit: 43%
  Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Materiali i Lenteve: Polyhema
  Emri i Produktit: TopVue Color
  Filtër UV: Po

  Komente

  Ke pyetje?
  Top