TopVue Color daily - Brown - Lente me Ngjyre (10 lente)

2 000 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 000 Lek

Ju mund të pëlqeni edhe

TopVue Color daily - Brown - Lente me Ngjyre (10 lente)

Të dhënat - TopVue Color daily - Brown - Lente me Ngjyre (10 lente)

Lente me ngjyrë: Kafe
Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 10 lente
Dioptri: 0.00
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 43%
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Polyhema
Emri i Produktit: TopVue Color
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Variante të tjera të produktit

Komente

Ke pyetje?