TopVue Color daily - Blue - Lente me Ngjyre (10 lente)

2 000 Lek
100%
Në stock
VO-Skla-Barva
  Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 1.6.
  2 000 Lek

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?
  TopVue Color daily - Blue - Lente me Ngjyre (10 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Blu
  Prodhuesit: TopVue
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Paketimi : 10 lente
  Dioptri: 0.00
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
  Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
  Përmbajtja e ujit: 43%
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Materiali i Lenteve 2: Polyhema
  Emri i Produktit: TopVue Color
  Filtër UV: Po
  VO-Skla-Prumer
  Top