TopVue Color - Brown - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 400 Lek
94% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 25.10. Stock day info: Tomorrow 25. tetor Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched zgjidh atributet...
  Shto
  900 Lek
  2 400 Lek
  TopVue Color - Brown - Lente me Ngjyre (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Kafe
  Prodhuesit: TopVue
  BC: 8.50
  DIA: 14.20
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 28 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 55%
  Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Emri i Produktit: TopVue Color
  Filtër UV: Po

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?