TopVue Air Multifocal (6 lente)

6 100 Lek
100% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 100 Lek

TopVue Air Multifocal Lente Kontakti

Lentet e kontaktit TopVue Air Multifocal janë dizenjuar për njerëzit me miopi dhe janë të përbëra nga një material inovativ, gjenerata e tretë e hidroxhel-silikonit. TopVue Air Multifocal karakterizohet nga përshkueshmëria e lartë e oksigjenit dhe përqindja e lartë e ujit. Ndërtimi dhe Dizajni i TopVue Air Multifocal garanton cilësi në korrigjimin e vizionit në të gjitha distancat dhe gjithashtu komoditet të jashtëzakonshëm.

Zgjedhja Ideale & Efikase për ata që vuajnë nga miopia

Miopia,apo edhe problemet me largëpamjen , lidhet me moshën dhe çrregulimet e syve. Për shkak të plakjes natyrore edhe vizioni rreth të dyzetave fillon të përkeqësohet, për shkak të humbjes së elasticitetit të vizionit, syri nuk mund të përqendrohet në mënyrë adekuate edhe afër edhe larg. Lentet multifokale TopVue Air Multifocal janë zgjidhje e përshtatshme dhe efektive për këto probleme.

Një vizion të qartë në të gjitha distancat

Lentet e kontaktit TopVue Air Multifocal janë projektuar duke përdorur zona të shumta optike. Tek ky parim i ndërtimit të zonave individuale optike është përdorur vetia natyrore fiziologjike e syrit, e cila fokusohet në ngushtimin e vizionit për objektet afër dhe zgjerohet për objektet në distancë. Zona e korrigjimit optik të vizionit nga afër është përqendruar në qendër të lentes,ndërsa ajo për në distanca është e vendosur në skaje.

Komode që nga aplikimi i parë

Lentet e kontaktit Air TopVue Multifocal janë të vendosura në një paketë me solucion , ku përfshihet edhe sodium hyaluronate, ose acidi hyaluronic, e cila është një substancë natyrore e trupit të njeriut plotësisht në përputhje me mjedisin fiziologjik të syrit. TopVue Air Multifocal për shkak të kësaj substance është komode që nga momenti i parë i vendosjes.

Përshkueshmëri & Hidratim maksimal

Teknologjia e Avancuar që përdoret te lentet hidroxhel silikoni TopVue Air multifokale siguron përshkueshmëri të lartë të oksigjenit . Transporti i oksigjenit atmosferik në korne kalon përmes kanaleve mikroskopike. Aftësia për të transportuar oksigjen (transmetueshmëria) në TopVue Air Multifocal 100 ND / t.
Një faktor i rëndësishëm për përdorimin e shëndetshem të lenteve të kontaktit është edhe përmbajtja e ujit. TopVue Air multifokale ka 45% ujë në përbërjen e saj. Falë kësaj përqindjeje sytë hidratohen gjatë gjithë ditës. Sasia e ujit tek TopVue Air multifokale gjithashtu redukton akumulimin e depozitave në sipërfaqe të lenteve, duke eliminuar rrezikun e infeksionit bakterial.

Dëshironi ti provoni, por ju jeni të frikësuar?

Në qoftë se ju keni marrë këto lente dhe doni ti provoni, mos u shqetësoni në rast se juve nuk ju pëlqejnë këto lente, pasi ju kthehen të gjitha lekët mbrapsht.

Të dhënat - TopVue Air Multifocal (6 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Add power: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Përshkueshmëria e oksigjenit: 100 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 45%
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Innofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: TopVue Air Multifocal
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?