TopVue Air Multifocal (1 lente)

1 500 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 6.6. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 650 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 500 Lek

Lentet e Kontaktit TopVue Air Multifokale

TopVue Air Multifokale janë gjenerata e tretë e lenteve prej hidroxhel silikoni të dizenjuara për të korrigjuar presbiopine për një vizion më të qartë në të gjitha distancat. Lentet e Kontaktit TopVue Air Multifokale karakterizohen nga përshkueshmëria e lartë e oksigjenit dhe nga përqindja e lartë e përmbajtjes së ujit. Dizajni i këtyre lenteve përbëhet nga disa zona optike të cilat garantojnë cilësinë maksimale, komoditet dhe vizion të mrephtë në të gjitha distancat.

Nje zgjidhje e rehatshme dhe efektive per presbiopine Presbiopia shfaqet si pasoje e humbjes se elasticitetit te lentes se syrit. Kjo shfaqet tek personat e moshes 45-50 vjecare duke shkaktuar humbje te shikimit per te pare ne afersi. TopVue Air Multifocal ofrojnë një zgjidhje efektive dhe të përshtatshme për çështjet e hasura në prenbiopi.  

Një pamje e qartë dhe e mprehtë e të gjitha distancave Lentet e kontaktit TopVue Air Multifocal karakterizohen nga zona të ndryshme optike. Ky parim i alternimit të zonave optike individuale në qarqe koncentrike përdor vetitë fiziologjike natyrore të syrit - bebja e syrit tërhiqet për t'u fokusuar në distanca të shkurtra dhe zgjerohet duke shikuar në distancë. Korrigjimi i ngushtë i zonës optike është i përqëndruar në qendër të lentës ndërsa edges funksionojnë për të korrigjuar për distanca më të gjata.

Cila vlerë shtesë (AD) është e drejtë për mua? Lente TopVue Air Multifocal kanë katër vlera të ndryshme shtesë. Nëse vlera juaj personale është midis 2 e 4 vlerave, gjithmonë zgjidhni vlerën më të ulët. Nëse keni një sy mbizotërues, zgjidhni vlerën më të lartë për syrin dominues dhe ulni vlerën tuaj për syrin tjetër.

Të dhënat - TopVue Air Multifocal (1 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 1 lente
Add power: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Përshkueshmëria e oksigjenit: 100 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 45%
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Innofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: TopVue Air Multifocal
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?