TopVue Air for Astigmatism (1 lente)

1 250 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 250 Lek

Lente Kontakti TopVue Air for Astigmatism

TopVue Air për Astigmatizëm është një nga lentet e kontaktit torike korigjuese për astigmatizmin, të cilat janë të përbëra nga materiali inovativ i gjeneratës së tretë të hidroxhel silikonit. TopVue Air për Astigmatizëm është e karakterizuar nga përshkueshmëria ekstreme e oksigjenit dhe ruajtja e sasive të larta të ujit. Dizajni i Lenteve TopVue Air për Astigmatizëm përdor një teknologji inovative që siguron një pozicion të qendrueshëm të lenteve në sy gjatë gjithë kohës së vendosjes.

Si funksionojnë lentet e kontaktit TopVue Air for Astigmatism?

Lentet e Kontaktit TopVue Air for Astigmatism përdorin një teknologji të re e quajtur SHT Prism Ballast, e cila ndihmon lenten pëe të arritur pozicionin e duhur në sy. Dizajni i Prism Ballast e bën pjesën e poshtme të lentes më të trashë, duke përdorur gravitetin për të lehtësuar vendosjen në sy. Teknologjia SHT PrismBallast eliminon rrotullimin dhe lëvizjen e lentes në sy për shkak të shpërndarjes unike të saj.
Për shkak të formës dhe shpërndarjes speciale, TopVue Air for Astigmatism ofron një lëvizje të butë të qepallës së syrit mbi lenten e vendosur në sy. Procesi natyral i pupulitjes së syrit ndihmon lenten të stabilizohet.

Përshkueshmëria & Hidratimi

Teknologjia e Avancuar që përdoret te lentet hidroxhel silikoni TopVue Air për Astigmatizëm siguron përshkueshmëri të lartë të oksigjenit . Transporti i oksigjenit atmosferik në korne kalon përmes kanaleve mikroskopike. Aftësia për të transportuar oksigjen (transmetueshmëria) në TopVue Air për Astigmatizëm është 100 Dk/t.
Një faktor i rëndësishëm për përdorimin e shëndetshëm të lenteve të kontaktit është edhe përmbajtja e ujit. TopVue Air për Astigmatizëm kanë 45% ujë në përbërjen e saj. Falë kësaj përqindje sytë hidratohen gjatë gjithë ditës. Sasia e ujit tek TopVue Air për Astigmatizëm gjithashtu redukton akumulimin e depozitave në sipërfaqe të lenteve, duke eliminuar rrezikun e infeksionit bakterial.

Të dhënat - TopVue Air for Astigmatism (1 lente)

Prodhuesit: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 1 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 100 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 45%
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Innofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: TopVue Air for Astigmatism
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?