Syze noti Pink

Femra Meshkuj

Syze noti me një shtresë kundra mjegullës nuk ka nevojë për fshirje dhe vjen me hundëza të ndryshueshme dhe një kuti plastike transparente.


Në stock
When we send: e premte 19.4.
Çmimi
990 Lek

Syze noti Pink karakterizohen nga rondela silikoni duke siguruar mbrojtje nga uji, hundëz të ndryshueshme dhe shtresë kundra mjegullës.

Këto syze janë të pajisura me kuti plastike transparente.

Pas çdo përdorimi, shpëlajini me ujë të pastër dhe vendosini në ambjent të pastër dhe të errët. Shmangni kontaktin me dritën e diellit. Mos i fshini lentet nga brenda.