Syze noti Jeshile

Femra Meshkuj
Në stock
When we send: e hënë 30.1.

Syze noti Jeshile karakterizohen nga rondela silikoni duke siguruar mbrojtje nga uji, hundëz të ndryshueshme dhe shtresë kundra mjegullës.

Këto syze janë të pajisura me kuti plastike transparente.

Pas çdo përdorimi, shpëlajini me ujë të pastër dhe vendosini në ambjent të pastër dhe të errët. Shmangni kontaktin me dritën e diellit. Mos i fshini lentet nga brenda.