Systane Ultra Eye Drops 10 ml

2 790 Lek
99% rekomandon
Data e parashikuar e dorëzimit: zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 790 Lek

Hidratues i ri Systane Eye Ultra Drops 10 ml prodhuar nga Alcon ofron një zgjidhje shumë efikase dhe të shpejtë për ju qe vuani nga sindroma e syve te thate dhe ofron komoditet per efektet e tjera anesore te perdorueve , të tilla si djegia apo kruarje, ndjesia e një trupi te huaj ose rërë në sy.

Systane Ultra Eye Drops mund të përdoret edhe për lubrifikimin e lenteve hidroxheli silikoni dhe atyre të buta (hidrofilik) për të reduktuar acarimin, sikletet etj

Kjo pikatore mund të përdoret 6 muaj pas hapjes së parë.

Të dhënat - Systane Ultra Eye Drops 10 ml

Prodhuesit: Alcon
Sasia : 10 ml
Afati i përdorimit: 6 muaj
Ruajtës: Po
A mund të përdoret me lentet e kontaktit: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?