Solucion Boston Simplus Multi Action 120 ml

ExtraMessage: Item is solution for hard contact lenses

Zgjedhje e zgjuar

Gelone solucion 100 ml

Në stock
  • Përmban sodium hyaluronate
  • Ideale për ata kanë sy sensibël
  • Kuti mbajtëse për lentet e përfshirë
Cmimi: 500 Lek

Solucion Boston Simplus Multi Action

Solucioni përdoret vetëm për lentet e forta të kontaktit (RGP)

Kujdesi gjithëpërfshirës

Prodhuesi i njour Bausch and Lomb ka prodhuar solucionin Boston Simplus, një solucion që kujdeset ekskluzivisht për lentet e forta të kontaktit (RGP). Me solucionin Boston Simplus, lentet do të jenë plotësisht të pastra, të dizinfektuara dhe të hidratuara. Solucioni largon proteinat.

Kujdesi dhe Higjiena

Solucioni Boston Simplus përmban përbërës që ndihmojnë në rritjen e komoditetit gjatë përdorimit të lenteve të forta të kontaktit. Sidoqoftë, në mënyrë që të ruani shëndetin dhe komoditetin e syve, duhet që gjithmonë të ndiqni këshillat e prodhuesit dhe mjekut specialist.

  • Gjithmonë lani duart me sapun përpara se te filloni procesin e pstrimit të lenteve. - Vendosini

lentet e forta të kontaktit në një kuti të paster dhe hidhni solucionin Boston Simplus. - Vendosni lentet në solucion për të paktën 4 orë. - Përpara se të vendosni lentet lani sërisht duart. - Merrni lentet nga kutia, vendosini në pëllëmbën e dorës, hidhni pak solucion dhe pastrojini butësisht me gishtin tuaj. - Së fundmi, shpëlani lentet me Boston Simplus.

Mos neglizhoni faktin që solucioni duhet të konsumohet brenda 3 muajve nga dita e hapjes. Secili paketim solucioni Boston Simplus përmban një kuti për lente.

Për më tepër informacion rreth llojeve të lenteve të kontaktit dhe përdorimit të tyre vizitoni starting with contact lenses.

Të dhënat - Solucion Boston Simplus Multi Action 120 ml

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Sasia : 120 ml
Afati i përdorimit: 3 muaj
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?