Solucion Biotrue 2 x 360 ml

2 250 Lek
80%
Në stock
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

e mërkurë 13.11.

blank
2 250 Lek

Solucioni BioTrue

Solucioni Biotrue është projektuar për të dezinfektuar, pastruar dhe ruajtur të gjitha lentet e kontaktit të buta. Faktori pH i solucionit BioTrue është projektuar për të qenë i ngjashëm me lotët e njeriut. Solucioni BioTrue pengon denatyrimin e disa proteinave specifike të lotit dhe ndihmon lentet të jenë të pastra.

Ka fituar vendin e tij ndërmjet solucioneve më të mira 

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 2x360 ml
Skadenca: 16 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Gelone solucion 2×360 ml

Në stock
    Solucioni Gelone eshte i përshtatshëm për sytë e ndjeshme dhe ata të prekur nga alergjitë dhe irritimet.
Cmimi: 1 700 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Top