Solucion All In One Advance 360 ml

1 200 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 25.10. Stock day info: Today 25. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 25. tetor zgjidh atributet...
1 200 Lek
Të dhënat
Prodhuesit: Carl Zeiss
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Afati i përdorimit: 3 muaj
Ruajtës: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Gelone solucion 360 ml

Në stock
    Solucioni Gelone pastron dhe hidraton lentet tuaja. Solucioni është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lenteve të buta.
Cmimi: 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?