SofLens Toric (6 lente)

6 550 Lek
80%
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 1.6.
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 550 Lek
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism karakterizohen nga pëshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 5 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?

Lente Kontakti SofLens Toric

Lentet e Kontaktit **SofLens Toric ** (më para njihej si Soflens 66 Toric) janë lente shumë të buta të dizenjuara për të korrigjuar nivele të larta të astigmatizmit. Ato janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe duhen ndërruar çdo 30 ditë.

Komoditet maksimal gjatë gjithë ditës

Soflens Toric sigurojnë mprehtësi të lartë të vizionit, në sajë të teheve të holla, ato ofrojnë komoditet gjatë gjithë ditës. Lentet Soflens Toric janë në paketa me nga 6 lente.

Këto lente kontakti janë të njohura edhe si Soflens për astigmatizëm.

Të dhënat
Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.50
Paketimi : 6 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 32 Dk/t
Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 66%
Materiali i Lenteve 2: Alphafilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: SofLens Toric
VO-Skla-Prumer
Top